Wisseling van secretaris voor PayChecked in Transport

Wisseling van secretaris voor PayChecked in Transport

Geplaatst op: Wisseling van secretaris voor PayChecked in Transport

Ruim drie jaar was Jules Lejeune secretaris (a.i) van PayChecked in Transport. In die drie jaar is het keurmerk uitgegroeid naar een volwaardig keurmerk met bijna 900 keurmerkhouders. Per 1 januari 2023 heeft hij het stokje overgedragen aan collega Hans van Schaik. Naast Hans sluit ook Angela Ashruf aan voor de management ondersteunende taken. Hans en Angela werken al samen voor andere opdrachtgevers, een goede basis dus voor een structurele en succesvolle samenwerking.

Hans van Schaik is geen onbekende in vervoersbranche. Hij werkte 11 jaar voor ‘Koninklijk Nederlands Vervoer’ (KNV) voordat hij in 2006 bij Lejeune Association Management in dienst kwam. In de verpakkingenbranche is hij secretaris van de brancheorganisatie Koninklijke Kartoflex en tevens secretaris cao-partijen.

De basis van het PayChecked keurmerk is de cao voor beroepsgoederenvervoer over de weg. Hans zijn ervaringen in de vervoersbranche evenals kennis van cao’s komen goed van pas in zijn functie als secretaris van PayChecked in Transport.

Wij danken Jules voor zijn inzet de afgelopen drie jaar en wensen Hans en Angela veel succes!

Terug naar het overzicht