Bestuurswissel PayChecked in Transport 2022

Bestuurswissel PayChecked in Transport 2022

Geplaatst op: Bestuurswissel PayChecked in Transport 2022

Voorzitter Brigitte van der Burg: Wij danken Ren Bruijne en Fred Visser voor hun waardevolle en constructieve bijdrage in het bestuur de afgelopen jaren. Zij hebben er mede voor gezorgd dat het keurmerk stevig staat. Met deze goede basis kunnen we het keurmerk verder ontwikkelen naar een ketenkeurmerk waarbij goed werkgeverschap centraal staat.

Toegetreden tot het bestuur zijn Peter Ruyter (namens evofenedex) en Ruud Jongeneel (Jongeneel Transport, namens TLN). Peter Ruyter is als jurist arbeidsrecht en vervoersrecht al vele jaren actief voor evofenedex. Hij zal na zijn pensionering eind dit jaar actief blijven als bestuurder PayChecked. Ruud Jongeneel is bestuurslid bij TLN en directeur Jongeneel Transport. In 2021 had PayChecked in Transport een interview met deze ambassadeur van het eerste uur.

De jubileumconferentie in juni 2022 gaf de bouwstenen voor kansen tot meer samenwerking en transparantie in de keten. We gaan het PayChecked in Transport keurmerk breder onder de aandacht brengen. Zodat steeds meer partijen in de keten de waarde van het keurmerk gaan inzien. Ik heb er alle vertrouwen in dat we deze taak met het nieuwe bestuur goed gaan invullen, aldus Van der Burg.

Het volledige PayChecked in Transport bestuur bestaat uit:

  • Brigitte van der Burg (onafhankelijk voorzitter)
  • Peter Ruyter (namens evofenedex)
  • Theo Heemskerk (namens evofenedex)
  • Enrico (ook wel Rico) van Aggele (Euser Transport, namens TLN)
  • Ruud Jongeneel (Jongeneel Transport, namens TLN)
Terug naar het overzicht