Herbenoeming Brigitte van der Burg als voorzitter van PayChecked in Transport

Herbenoeming Brigitte van der Burg als voorzitter van PayChecked in Transport

Geplaatst op:

Initiatiefnemers evofenedex en TLN stemmen volmondig in met de herbenoeming van Brigitte van der Burg als onafhankelijk voorzitter van PayChecked in Transport, een welverdiende erkenning van haar leiderschap.

Onder de bekwame leiding van Brigitte van der Burg is er de afgelopen drie jaar aanzienlijke vooruitgang geboekt op verschillende vlakken.

Gerichte acties hebben geleid tot een substantiële toename van de bekendheid van het Keurmerk PayChecked en een constructieve toenadering tot vervoerders en invloedrijke opdrachtgevers:

  • Een actieve benadering van organisaties heeft geresulteerd in bijna 900 keurmerkhouders, te gelijke tijd heeft Post NL het keurmerk en de certificering verplicht heeft gesteld voor hun vervoerders.
  • De certificeringsnormen worden regelmatig aangescherpt,
  • Uitbreiding van de inspectie-instellingen met TUV Nederland en KIWA. In combinatie met de uitbreiding van inspecteurs bij alle instellingen is de doorlooptijd van audits op niveau.
  • Het Jubileum Congres in 2022 heeft niet alleen veel publiciteit gegenereerd, maar ook drie vooraanstaande ambassadeurs voortgebracht, waaronder leidinggevenden/beslissers binnen Post NL, Jumbo en logistiek expert Walther Ploos van Amstel. Dit heeft de koers van het keurmerk versterkt met een focus op "goed werkgeverschap".

Communicatie is naar een hoger niveau getild:

  • Een breed scala aan communicatiemiddelen, waaronder interviews, blogs en artikelen in vakbladen, draagt bij aan een grotere zichtbaarheid.
  • Een vernieuwde website en een lopende LinkedIn-campagne versterken de online aanwezigheid.

Brigitte van der Burg heeft niet alleen binnen de eigen gelederen bijgedragen, maar heeft ook extern haar stempel gedrukt:

  • Actieve deelname aan de Lejeune Branchedag, waar duurzaamheid en de SDG's van de VN centraal stonden, onderstreept het maatschappelijke belang van PayChecked.
  • De aankomende samenwerking met Jumbo Supermarkten voor de nationale dag van de Chauffeur op 14 december 2023, waar meer dan 1000 chauffeurs een presentje ontvangen, belichaamt het positieve momentum van PayChecked in Transport.

Met deze indrukwekkende prestaties en voortdurende toewijding aan kwaliteit, blijft PayChecked in Transport een katalysator voor verandering en een voorbeeld van goedwerkgeverschap in de transportsector.

Terug naar het overzicht