Fusie: Normec FLC B.V. gaat samen met Normec VRO B.V.

Fusie: Normec FLC B.V. gaat samen met Normec VRO B.V.

Geplaatst op:

Nieuws voor PayChecked in Transport keurmerkhouder

Hierbij informeren wij u over de geplande fusie tussen Normec Fair Labour Certification B.V. (Normec FLC) en Normec VRO B.V. (Normec VRO), deze zal plaatsvinden op 4 maart 2024. Normec VRO zal als de ontvangende entiteit fungeren, waarmee de activiteiten van Normec FLC volledig worden overgedragen.

‘Een Stap Vooruit in Kwaliteit en Dienstverlening’

Deze fusie vertegenwoordigt een significante stap vooruit in onze missie om de kwaliteit en het bereik van onze diensten te verbeteren’: aldus .L.F. Fereijra-Phelipa, business unit Directeur Normec VRO. ‘Door de krachten van Normec FLC en Normec VRO te bundelen, combineren we onze diepgaande kennis en ervaring binnen de transportsector, inclusief een grondig begrip van de relevante wet- en regelgeving. Dit samengaan stelt ons in staat om een breder scala aan diensten aan te bieden en de laatste stap te zetten richting volledige uniformiteit en harmonisatie binnen onze organisatie.’

Wat betekent dit voor PayChecked keurmerkhouders

De inspectieovereenkomsten en contracten die voorheen onder Normec FLC vielen, automatisch overgaan naar Normec VRO.

Vragen

Het team van Normec VRO team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info-vro@normecgroup.com of telefonisch via +31 88 894 4001.

Terug naar het overzicht