9 december 2021: Nationale dag van de vrachtwagenchauffeur

9 december 2021: Nationale dag van de vrachtwagenchauffeur

Geplaatst op:

 

Nationale dag van de vrachtwagenchauffeur

 

Alle bedrijven in de transport- en logistieksector worden opgeroepen om mee te doen met de ‘Dag van de Vrachtwagenchauffeur’. Een speciale dag om de chauffeurs in Nederland in het zonnetje te zetten!

Op de lijst met bedrijven die zich al hebben aangemeld voor deze dag zien we ook al een aantal bedrijven met het PayChecked in Transport keurmerk. Dat mogen er best meer worden!

Daarom roepen wij alle transportbedrijven met dit  keurmerk op om mee te doen aan  de ‘Dag van de Chauffeur’. Een speciale dag waarop de waardering wordt uitgesproken  voor chauffeurs. Zowel eigen chauffeurs als  externe chauffeurs die op 9 december 2021 langskomen bij een bedrijf worden  in het zonnetje gezet. Er zijn zelfs transportbedrijven die alle medewerkers die dag in het zonnetje zetten!

Inspiratie nodig? Op de website zijn verschillende acties te lezen: van het aanbieden van een taart tot,  een lunchpakket voor onderweg of het een vrolijke Cap met logo. Bij veel bedrijven is het nog een verrassing!

Het secretariaat van PayChecked in Transport in Den Haag doet ook mee. Voor iedere chauffeur of koerier die een pakket komt afleveren hebben wij een pakketje chocola.

Doe ook mee! Uit je waardering en zet chauffeurs in het zonnetje! #goedwerkgeverschap #DVC2021

  • Hoe doe je mee?
    Bedenk een leuke activiteit
    Meld jullie bedrijf aan op de website: https://dagvandevrachtwagenchauffeur.nl/
  • Download verschillende banners, poster en logo’s op die website en gebruik ze in jullie communicatie.
  • Communiceer naar collega’s jullie acties.
  • Deel het via jullie  sociale Media platforms. Laat weten dat jullie bedrijf meedoet!
  • Plaats de poster zichtbaar bij jullie bedrijf!

 

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur wordt mogelijk gemaakt door werkgevers- en werknemersorganisaties TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen en het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het beroepsgoederenvervoer SOOB. De uitvoering is in handen van Sectorinstituut Transport en Logistiek en Truckstar.

9 december 2021: Nationale dag van de vrachtwagenchauffeur
Terug naar het overzicht