Nieuws

Blog Piet Massuger: De uitleg van cao-bepalingen
Mr. Piet Massuger is Consultant Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid en Rij- en Rusttijden bij Transport en Logistiek Nederland – TLN – Met regelmaat schrijft hij een gastblog voor PayChecked vanuit zijn kennis over de cao voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg.
Wisseling van secretaris voor PayChecked in Transport
Ruim drie jaar was Jules Lejeune secretaris (a.i) van PayChecked in Transport. In die drie jaar is het keurmerk uitgegroeid naar een volwaardig keurmerk met bijna 900 keurmerkhouders.
Wijzigingen in keurmerkreglement en registernormen PayChecked in Transport
Het keurmerk PayChecked in Transport groeide in 2022 van 600 naar 900 keurmerkhouders. ‘PayChecked’ is een gezamenlijk initiatief van evofenedex en Transport en Logistiek Nederland (TLN) als antwoord op de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS).
Ketenaanpak pakketdiensten Effectonderzoek: arbeidsinspectie ziet verbeteringen bij pakketbezorgers
21 december 2022 heeft de arbeidsinspectie het Ketenaanpak pakketdiensten Effectonderzoek gepubliceerd. De arbeidsinspectie ziet verbeteringen bij pakketbezorgers.
Transport Logistiek Nederland & Lejeune Association Management verlengen samenwerking voor PayChecked in Transport
Met de ondertekeningen van de overeenkomst tussen Pieter Kievit van Transport Logistiek Nederland (TLN) en Jules Lejeune van Lejeune Association Management wordt de samenwerking voor het keurmerk PayChecked in Transport verlengd.
Blog Piet Massuger: CAO-akkoord beroepsgoederenvervoer over de weg
mr. Piet Massuger is Consultant Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid en Rij- en Rusttijden bij Transport Logistiek Nederland -TLN- Met regelmaat schijft hij een gastblog voor PayChecked vanuit zijn kennis van het cao voor beroepsgoederenvervoer over de weg.
Bestuurswissel PayChecked in Transport 2022
PayChecked in Transport heeft een nieuw bestuur. René Bruijne (evofenedex), en Fred Visser (TLN) hebben dit najaar het bestuur verlaten. Voorzitter Brigitte van der Burg: ‘Wij danken René Bruijne en Fred Visser voor hun waardevolle en constructieve bijdrage in het bestuur de afgelopen jaren. Zij hebben er mede voor gezorgd dat het keurmerk stevig staat. Met deze goede basis kunnen we het keurmerk verder ontwikkelen naar een ketenkeurmerk waarbij goed werkgeverschap centraal staat.
OOK OPDRACHTGEVERS HEBBEN BELANG BIJ PAYCHECKED - CHAUFFEURS EERLIJK BELOOND
Artikel over PayChecked in Transport in de evofenedex logisticx van september 2022. In dit vakblad voor logistiek management, vertelt onze voorzitter Brigitte van der Burg over het lustrum, ketenaansprakelijkheid, maar ook de belangrijk rol die verladers hebben om er voor te zorgen dat het keurmerk standaard wordt onder transporteurs.