Nieuws

Blog Piet Massuger: CAO-akkoord beroepsgoederenvervoer over de weg
mr. Piet Massuger is Consultant Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid en Rij- en Rusttijden bij Transport Logistiek Nederland -TLN- Met regelmaat schijft hij een gastblog voor PayChecked vanuit zijn kennis van het cao voor beroepsgoederenvervoer over de weg.
Bestuurswissel PayChecked in Transport 2022
PayChecked in Transport heeft een nieuw bestuur. René Bruijne (evofenedex), en Fred Visser (TLN) hebben dit najaar het bestuur verlaten. Voorzitter Brigitte van der Burg: ‘Wij danken René Bruijne en Fred Visser voor hun waardevolle en constructieve bijdrage in het bestuur de afgelopen jaren. Zij hebben er mede voor gezorgd dat het keurmerk stevig staat. Met deze goede basis kunnen we het keurmerk verder ontwikkelen naar een ketenkeurmerk waarbij goed werkgeverschap centraal staat.
OOK OPDRACHTGEVERS HEBBEN BELANG BIJ PAYCHECKED - CHAUFFEURS EERLIJK BELOOND
Artikel over PayChecked in Transport in de evofenedex logisticx van september 2022. In dit vakblad voor logistiek management, vertelt onze voorzitter Brigitte van der Burg over het lustrum, ketenaansprakelijkheid, maar ook de belangrijk rol die verladers hebben om er voor te zorgen dat het keurmerk standaard wordt onder transporteurs.
Nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer over de weg
Op 4 november hebben werknemerspartijen FNV, CNV en de Unie ingestemd met het eindbod van werkgeverspartij TLN. Er is dus een nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer over de weg.
Blog Piet Massuger: Het geheel is (soms) meer dan de som van de delen
mr. Piet Massuger is Consultant Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid en Rij- en Rusttijden bij Transport Logistiek Nederland -TLN- Met regelmaat schijft hij een gastblog voor PayChecked vanuit zijn kennis van het cao voor beroepsgoederenvervoer over de weg.
PayChecked in Transport voegt nieuwe lichting inspecteurs toe
Begin juli werd tijdens een eendaagse workshop een nieuwe lichting inspecteurs van genoemde instellingen klaargestoomd. Op de PayChecked website is de lijst met instanties die ondernemers kunnen begeleiden richting het keurmerk aangevuld met nieuwe partijen.
Wijzigingen PayCheked in Tranport keurmerkreglement en de registernormen per 1 juli 2022
Per 1 juli jl. zijn een aantal wijzigingen in het keurmerkreglement en de registernormen doorgevoerd.
PERSBERICHT PayChecked in Transport lanceert ‘attenderingsservice’
Door het toenemen van aantal keurmerkhouders en daardoor tijdrovende controle van geldige keurmerken voor opdrachtgevers, heeft Stichting PayChecked in Transport de attenderingsservice ontwikkeld.